Behandelingen

Bij Lianne Skin Clinic wordt bij zowel de peelings als de gezichtsbehandelingen gewerkt met het merk Image Skincare. De facials & peelings van Image Skincare zorgen voor effectieve huidverbetering met een stralende gezonde huid als resultaat. Iedere huid is uniek en daarom wordt iedere behandeling aangepast op jouw wensen & ons advies. 

Facials

IMAGE Skincare - Essential Facial €56,50

Volledig huidverbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid. Let op: bij deze behandeling zit geen massage inbegrepen. Wil je dit wel? Kies dan voor de Relax Facial.

Deze behandeling is inclusief dubbele reiniging, peeling, het epileren/harsen van één onderdeel, een masker, passende huidverzorging en een product & behandeladvies op maat.

(60-75 minuten)

IMAGE Skincare - Relax Facial €62,50

Volledig huidverbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid met een heerlijke, ontspannende gezicht, nek & schoudermassage en een hoofdmassage.

Deze behandeling is inclusief dubbele reiniging, peeling, het epileren/harsen van één onderdeel, massage, een masker, passende huidverzorging en een product & behandeladvies op maat.

(75-90 minuten)

IMAGE Skincare - Acne Facial €60

Met deze behandeling bestrijd je alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten en anti-bacteriële peptiden. Deze combinatie werkt zeer doeltreffend bij actieve acne.

Na de Acne Facial heeft de huid minder onzuiverheden, actieve ontstekingen en roodheden door de kalmerende eigenschappen van de gebruikte producten. Doordat de huid wordt terug gebracht naar zijn gezonde pH waarde zal de behandeling geen uitdrogend effect hebben. Daarnaast werkt de gezichtsbehandeling matterend en verbetert het de (vette) acne huid. Deze behandeling is ook geschikt om in te zetten bij een grove porie structuur.

(60-75 minuten)

O2 Lift €70

Luxe gezichtsbehandeling, die ervoor zorgt dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende, frisse en jeugdige uitstraling. 

De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging op basis van appelstamcellen, een enzymatische peeling op basis van papaya & ananas enzymen welke de dode huidcellen verwijderen waardoor de hoog geconcentreerde werkstoffen beter worden opgenomen. Hierna wordt een zuurstof masker aangebracht dat van binnen uit de zuurstof gaat regenereren. Tijdens het masker wordt decolleté, nek en schouders gemasseerd en wordt er na het masker een passende huidverzorging aangebracht. Doordat de cellen verzadigt zijn met zuurstof, plantaardige werkstoffen en peptiden, zie je een direct liftend resultaat na de behandeling. De producten bevatten tevens plantaardige huidoplichters die ervoor zorgen dat pigmentvlekken verminderen. 

De O2 Lift geeft een direct resultaat op de huid

(45 minuten)

Peelings

Door een peeling wordt de celvernieuwing gestimuleerd en worden dode huidcellen verwijderd. Door de vernieuwing van de huid wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, dit is de bouwstof die de huid nodig heeft om stevig te worden en te blijven. Er zijn verschillende peelings voor verschillende huidproblemen. Huidoneffenheden als pigment, acne, littekens & fijne lijntjes kunnen aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen. Door de exfoliërende werking van een peeling kunnen we ook een doffe & grauwe huid weer laten stralen!

Ormedic Peel €55

Een peeling op basis van fruitenzymen en peptiden. Deze peeling bestaat uit 30% pompoenpulp, 15% blend van papaya, ananas, passievrucht & polypeptiden. Deze peeling brengt de huid in balans, herstelt & vernieuwt de huid. De Ormedic Peel vermindert roodheden, ontstekingen & kalmeert de huid. 

Signature Peel €55

Een unieke 4-laagse peeling op basis van 30% blend van vitamine C, fruitenzymen & hyaluronzuur. Deze ingrediënten zijn verantwoordelijk voor directe celvernieuwing en herstelt de natuurlijke balans van de huid. De huid wordt direct verstevigd, geëgaliseerd & deze peeling werkt ontstekingsremmend. 

Wrinkle Peel €55

Een peeling op basis van Aloë vera met 30% glycolzuur & 1% retinol. Deze peeling werkt hydraterend en heeft de eigenschap om lichte pigmentatie, rimpels en lijntjes aanzienlijk te verminderen. 

Wrinkle Peel Forte €55

Een peeling op basis van Aloë vera met 45% glycolzuur & 1% retinol. Glycolzuur zorgt ervoor dat de volledige huid wordt geëxfolieerd. Deze peeling stimuleert de collageen aanmaak, gaat huidverslapping tegen & vermindert rimpels en fijne lijntjes. De peeling gaat lichte pigmentatie tegen en egaliseert de huid. 

Lightening Peel €55

Een peeling op basis van 30% melkzuur & 2% kojiczuur. Deze combinatie van ingrediënten pakt alle vormen van pigmentatie en roodheid in de huid aan en zorgt voor directe vermindering. 

Lightening Peel Forte €55

Een peeling op basis van 50% melkzuur & 2% kojiczuur. Deze combinatie van ingrediënten pakt alle vormen van pigmentatie en roodheid in de huid aan & zorgt voor directe vermindering. Melkzuur werkt ontstekingsremmend en hydraterend. 

Acne Peel €55

Een peeling op basis van 20% blend van salicylzuur & glycolzuur. Salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor cel vernieuwing, tevens werkt glycolzuur sterk hydraterend. 

BHA Peel €65

Een peeling op basis van 20% salicylzuur. Met deze peeling kunnen alle vormen van acne effectief vermindert worden en pakt actieve acne doelgericht aan. Deze peeling vermindert een vette huid & onzuiverheden. De kans op nieuwe onzuiverheden neemt door deze peeling af. 

Brows & Lashes

Wenkbrauwen verven & harsen met Bronsun €27,50
Bronsun is de eerste langhoudende wenkbrauwverf met henna-effect. Kleurt niet alleen de haren, maar ook de huid, tot wel 7 dagen!
 
De Bronsun verf blijft minimaal 7 dagen goed op de huid & haartjes zitten. Een echt ‘henna’ effect dus.
Wenkbrauwen verven met Bronsun €17,50
Bronsun is de eerste langhoudende wenkbrauwverf met henna-effect. Kleurt niet alleen de haren, maar ook de huid, tot wel 7 dagen!
 
De Bronsun verf blijft minimaal 7 dagen goed op de huid & haartjes zitten. Een echt ‘henna’ effect dus.
Henna Brows €30

Tijdens de Henna Brows behandeling worden de wenkbrauwen in model gebracht, geharst en geverfd met henna. 

De henna bevat geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De henna is cruelty free en vrij van parabenen. 

De henna blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zichtbaar op de haren. Op de huid blijft de henna gemiddeld 5 tot 10 dagen zitten.

Lash Volume Lift €38,50

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften, krullen en meer volume te geven. Deze behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Lash Volume Lift is niet schadelijk voor de wimpers en geeft volledige voeding vanaf de haarwortel. Tijdens de Lash Volume Lift worden de wimpers ook geverfd, waardoor mascara overbodig is. Het resultaat van de Lash Volume Lift blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. 

Wenkbrauwen harsen/epileren €12,50
Verven wimpers €12,50

Massages

Indiase hoofdmassage €27,50

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. De Indiase hoofdmassage wordt gegeven met warme olie.

Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt dat stress afneemt. De hoofdmassage verlicht hoofdpijn en laat spanning verdwijnen om helemaal tot rust te komen.

Precies waar je aan toe bent!

(30 minuten)

Ontspanningsmassage €30

Ontspannen en helemaal tot rust komen. Tijdens een ontspanningsmassage wordt het hele lichaam of een specifieke plaats gemasseerd. Tijdens een ontspanningsmassage gebeurd er heel veel met je lichaam. Het maakt de spieren soepeler, stimuleert de doorbloeding, zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen, vermindert stress en geeft weer nieuwe energie. Indien gewenst wordt er gemasseerd met een warme massage olie.

(30 minuten)

Ontspanningsmassage €40

Ontspannen en helemaal tot rust komen. Tijdens een ontspanningsmassage wordt het hele lichaam of een specifieke plaats gemasseerd. Tijdens een ontspanningsmassage gebeurd er heel veel met je lichaam. Het maakt de spieren soepeler, stimuleert de doorbloeding, zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen, vermindert stress en geeft weer nieuwe energie. Indien gewenst wordt er gemasseerd met een warme massage olie.

(60 minuten)

Treatments

Uyuni Wellness Treatment €35/€50/€65

Droom mee naar de warme weldaad van Bolivia. Tijdens de traditionele Uyuni Treatment wordt er gemasseerd met warme Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. Je wordt gemasseerd met bundeltjes, je huid word gescrubt en om het ritueel af te maken wordt jouw huid verzorgd met traditionele Uyuni producten. 

De Uyuni Wellness Treatment van 25 minuten bestaat uit: Massage van de rug, massage van de rug met warme Uyuni bundeltjes, scrub van de rug & verzorging met traditionele Uyuni producten.

De Uyuni Wellness Treatment van 50 minuten bestaat uit: Massage van de rug, massage van de rug met warme Uyuni bundeltjes, scrub van de rug, rugpakking, massage van de benen, massage van de benen met warme Uyuni bundeltjes & verzorging met traditionele Uyuni producten.

De Uyuni Wellness Treatment van 75 minuten bestaat uit: Massage van armen, nek, schouders & decolleté, massage van armen, nek, schouders & decolleté met warme Uyuni bundeltjes, massage van de rug, massage van de rug met warme Uyuni bundeltjes, scrub van de rug, rugpakking, massage van de benen, massage van de benen met warme Uyuni bundeltjes & verzorging met traditionele Uyuni producten.

Ceylon Wellness Treatment €50

Neem uzelf even mee naar het prachtige eiland Ceylon, waar de mooie samensmelting van culturen en gebruiken alleen maar evenwicht, rust en reinheid uitstralen. Droom even weg naar de mooie grottempels in Dambulla en geniet van de verborgen, authentieke weldaad van het mooie Ceylon.

De oude wellness rituelen uit Ceylon zijn een perfecte samensmelting uit de oude Singalese cultuur, de oude Ayurvedische en Boeddhistische gebruiken en van rituelen en gebruiken die werden meegebracht door de vele handelsschepen. 

Ontdek deze ultiem ontspannende treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon. 

De Ceylon Wellness Treatment van 60 minuten bestaat uit: Ontspannend Hilana ritueel, reiniging van de rug met de Ceylon Foam en warme kompressen, massage van de rug met verwarmde shea butter, scrub van de rug met zeezout, reiniging van de achterkant van de benen met de Ceylon Foam en warme kompressen, massage van de achterkant van de benen met verwarmde shea butter, aflsuitend een kop warme ayurvedische thee.