Mesopeel

Mesoestetic heeft een groot programma aan medische peelingen van mild tot intensief. Een medische peeling is een chemische exfoliant voor de huid. Deze exfolieert op een gecontroleerde manier de dode huidcellen die hierdoor verwijderd worden van de huid. Hierdoor wordt er een nieuwe en verbeterde huid zichtbaar. Elke peeling zorgt voor een algehele huidverbetering, maar is ook de perfecte oplossing voor een specifiek huidprobleem. Verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid beter beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van binnen en buitenaf.

Met de medische peelings van Mesoestetic kunnen we verschillende indicaties als acne, (acne) littekens, hyperpigmentatie, rosacea, huidveroudering, grove poriën en een doffe, grauwe huid intensief gaan verbeteren.

Wij raden u aan altijd te werken in een kuurverband van 5 behandelingen met tussenpozen van 15 dagen.

Intake + Mesopeel

79
  • Intake
  • Eerste Mesopeel behandeling

Mesopeel kuur

395
  • 5 Mesopeels
  • 30% korting op de producten bij een Mesopeel kuur

Mesoéclat

499
  • 5 behandelingen
  • 30% korting op de producten bij een Mesoéclat

Mesopeel Glycolic: Stimuleert de celvernieuwing en is geschikt voor alle huidtypes. Egaliseert, vermindert fijne lijntjes en rimpels en is geschikt bij photo-aging.

Mesopeel Lactic: voor de droge, vochtarme, fijne en doffe huid. Deze peeling heeft een hydraterende werking.

Mesopeel Salicylic: Voor de vette huid en acné. Deze peeling reduceert de talgproductie.

Mesopeel Mandelic: Verdikte huid, rokershuid en grove poriën.

Melanostop Tran3x: Onze nummer 1 peeling bij hyperpigmentatie. Exfolieert, egaliseert, ophelderen van pigmentatie, remt de aanmaak van nieuw pigment.

Mesopeel Azelan: Onze nummer 1 peeling bij alle vormen van acne en rosacea in de inflammatoire fase.

Modified Jessner: PARTY PEELING. Fijne lijntjes, acné, zon beschadiging, een ongelijkmatige teint, doffe huid en hyperpigmentatie. Geeft de huid meteen een mooie glow.

Mesoéclat

De Mesoéclat is de nummer 1 anti-aging behandeling. De Mesoéclat methode is een behandeling die, vanaf de éérste behandeling, zichtbaar resultaat geeft.

Het is een intensieve behandeling die de veroudering van de huid bestrijdt. De behandeling is speciaal ontwikkeld om de celvernieuwing in de huid te activeren, waardoor de huid zijn vitaliteit en elasticiteit weer terugkrijgt. Het bestaat uit drie complementaire methoden, gericht op het stimuleren van de huidhelderheid, diepe hydratatie en het verzachten van fijne lijntjes en rimpels. De huid is zichtbaar jonger, gladder en egaler. De behandeling bestaat uit een kuur van vijf behandelingen met tussenpozen van 15 dagen.

De Mesoéclat behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, ampullen die we inmasseren of in needlen en een afsluitende verzorging. Met de Mesoéclat behandelen we gezicht, hals, decolleté en handen.