Over Lianne Skin Clinic

Over Lianne Skin Clinic

Mijn naam is Lianne, huidspecialist en eigenaresse van Lianne Skin Clinic. In 2020 geleden heb ik de deuren van mijn salon geopend. Hierin heb ik echt mijn passie en droombaan gevonden. Wij bieden een breed aanbod aan intensieve huidverbeterende behandelingen. Ik heb diverse diploma’s en certificaten behaald en interne trainingen ontvangen van huidverbeterende merken met puur de focus op: huidverbetering! ⁠

Een salon waar huidverbetering en ontspanning samen komen. Bij Lianne Skin Clinic krijg je eerlijk & persoonlijk advies over behandelingen & producten. Ik heb besloten om uitsluitend te werken met de hoogste kwaliteit producten, die wetenschappelijk en medisch onderbouwd zijn. Ik werk momenteel met merken zoals IMAGE Skincare, Toskani & Salonnepro. Van deze merken heb ik ervaren dat ze effectieve resultaten bieden – en dat is bij Lianne Skin Clinic heel belangrijk. Wij bieden eerlijk advies over huidverzorging en hebben een breed aanbod aan behandelingen omdat de huid dit ook vereist, elke huid behoeft een unieke aanpak. ⁠

Wanneer je langs komt in de salon neem ik altijd uitgebreid de tijd. Persoonlijke aandacht & service vind ik heel erg belangrijk. Dit geldt voor, tijdens en na de behandeling. 

Graag verwelkom ik jou in mijn salon!

Image Skincare

Image Skincare staat voor effectieve huidverbetering.

De producten van Image Skincare bevatten wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten, doen wat ze beloven en dringen diep door in de levende cellen van de huid. De producten zijn vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie, kunstmatige geurstoffen, synthetische kleurstoffen & oxybenzone. 

Zonder goede producten is blijvende huidverbetering niet mogelijk. 

Toskani

Toskani is een medisch merk dat zich richt op het leveren van complete oplossingen voor alle soorten esthetische en dermatologische huidproblemen. 

Toskani levert esthetische en dermatologische oplossingen door hun hoogwaardige kwaliteitsproducten. Alle formules zijn uniek en zijn het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium. Toskani investeert constant in ‘onderzoek & ontwikkeling’ om oplossingen te ontwikkelen die de kwaliteit van de huid verbeteren. 

De inspanningen van TOSKANI Cosmetics worden gecombineerd met moderniteit, geavanceerde technologie en traditie die opgebouwd is in meer dan een halve eeuw ervaring. Daarom is Toskani bekroond met de ‘The best medical cosmetics’ award in 2014.