Lianne Skin Clinic

Een salon waar huidverbetering en ontspanning samen komen. Bij Lianne Skin Clinic krijg je eerlijk & persoonlijk advies over behandelingen & producten.

Wanneer je langs komt in de salon neem ik altijd uitgebreid de tijd. Persoonlijke aandacht & service vind ik heel erg belangrijk. Dit geldt voor, tijdens en na de behandeling.

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn site. Als je nog vragen hebt over de producten en behandelingen, dan hoor ik dit graag.

Graag verwelkom ik jou in mijn salon!

Image Skincare

Image Skincare staat voor effectieve huidverbetering.

De producten van Image Skincare bevatten wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten, doen wat ze beloven en dringen diep door in de levende cellen van de huid. De producten zijn vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie, kunstmatige geurstoffen, synthetische kleurstoffen & oxybenzone. 

Zonder goede producten is blijvende huidverbetering niet mogelijk. 

Hush & Hush

Voor een mooie, gezonde, stralende huid is meer nodig dan alleen verzorging van buitenaf. 

Hush & Hush is de optelsom van meer dan 15 jaar onderzoek op het gebied van lichaamscellen en voedingsstoffen met als doel het onoverkoombare verouderingsproces te vertragen. Al onze voedingssupplementen zijn zo ontworpen dat ze het natuurlijke afweersysteem en regeneratieproces van het lichaam ondersteunen. De unieke mix combineert de wetenschappelijk bewezen werkzaamheid van vitamines, kruiden en plantenextracten met hedendaagse technologie.

Treatments

Midden in de drukte van alle dag, vergeten we vaak te ontspannen. TREATMENTS® streeft er naar om de mooiste en meest bijzondere wellnessbehandelingen van over de hele wereld weer onder de aandacht te brengen. Je krijgt niet enkel een massage, maar waant je even in een totaal andere wereld en laat je terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met de traditionele TREATMENTS® behandelingen én unieke producten. De eeuwenoude behandelingen met ieder haar eigen producten nemen je mee terug in de tijd en brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven.

Met maar liefst vier varianten is er altijd een traditionele TREATMENTS® behandeling die bij jou past.