De Global Eyecon

De Global Eyecon is onze nummer 1 behandeling voor het behandelen van donkere kringen, wallen, rimpels, fijne lijntjes en overhangende oogleden. De huid rondom de ogen is tot wel 5 keer dunner dan de huid van je gezicht. Daarom heeft de huid rondom de ogen een specifieke behandeling nodig. Onze Mesoestetic Global Eyecon is hiervoor de oplossing.

De Global Eyecon is geschikt voor meerdere oogcontour problemen

Rimpels, fijne lijntjes en expressielijnen

Kraaienpootjes

Wallen

Donkere kringen

Pigmentatie rondom de ogen

Overhangende oogleden

De behandeling

De Global Eyecon is een kuur van 6 behandelingen waarbij we een speciale oogcontour peeling afwisselen met microneedling. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een speciale oog peeling en met de microneedling brengen we een serum in de huid dat werkt op pigmentverkleuringen (donkere kringen) en de fijne lijntjes. Het oogmasker bevat hydraterende, depigmenterende en voedende werkstraffen. Hiernaast gebruik je 2 keer per dag de oogcrème van Mesoestetic.

Week 1: Oogcontour peeling & Micro needling
Week 3: Oogcontour peeling & Micro needling
Week 5: Oogcontour peeling & Micro needling

Global Eyecon

600
  • 6 behandelingen
  • Inclusief Mesoestetic oogcrème

Nabehandeling thuis:
Het is belangrijk om de huid thuis na te behandelen met een oogcrème van Mesoestetic. We hebben de volgende oogproducten:
Age Element Brightening Eye Contour: Verhelderend, vermindert wallen en tekenen van vermoeidheid, hydraterend en verzacht expressielijnen.
Age Element Firming Eye Contour: Verstevigend, revitaliserend, verminderd expressielijnen, werkt liftend op het bovenste ooglid.
Age Element Anti-wrinkle Eye Contour: Preventieve en corrigerende werking op wallen, kringen, rimpels en expressielijnen. Vermindert dynamische rimpels rond de ogen.

Naast een oogcrème om de huid thuis te behandelen is het belangrijk de oogcontour extra goed te beschermen. Hiervoor hebben we de volgende producten:

Mesoprotech Repairing Stick100+: Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige zones. Geschikt voor de oogcontour en biedt twee keer zoveel bescherming als de minimaal vereiste bescherming van een SPF50+ zonnebrandcrème.