Lianne Skin Clinic

Lianne Skin Clinic is jouw huidspecialist in het centrum van Rheden. Een salon waar huidverbetering en ontspanning samen komen. Samen met jou gaan wij voor de mooiste versie van jouw huid.

Wij werken met eerlijke en hoogwaardige producten. Alleen het beste is goed genoeg. Want jij verdient het allerbeste! Welke behandeling je ook kiest, de invulling wordt altijd tot in de puntjes op maat voor jou samengesteld. Wij nemen hiervoor alle tijd en werken daarom uitsluitend op afspraak. Zo ben jij verzekerd van alle rust en privacy en kun je maximaal genieten.

Over mij

Mijn naam is Lianne, gediplomeerd huidspecialist en eigenaresse van Lianne Skin Clinic. Na mijn opleiding tot huidspecialist opende ik 2 jaar geleden de deuren van mijn salon. Ik heb diverse diploma’s en certificaten behaald en interne trainingen ontvangen van huidverbeterende merken met puur de focus op: huidverbetering! ⁠Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van onder andere acne & huidveroudering.

In de salon werk ik uitsluitend met de hoogste kwaliteit producten, die wetenschappelijk en medisch onderbouwd zijn. Ik werk momenteel met merken zoals: Mesoestetic, Toskani & Salonnepro. Van deze merken heb ik ervaren dat ze effectieve resultaten bieden. Bij Lianne Skin Clinic krijg je eerlijk advies over huidverzorging en hebben we een breed aanbod aan behandelingen omdat de huid dit ook vereist, elke huid behoeft een unieke aanpak.

FOR EACH PROBLEM A SOLUTION

Mesoestetic is in 1984 opgericht als kleine apotheek in het hartje van Barcelona. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de Mesoestetic Pharma Group, die wordt vertegenwoordigd in maar liefst 94 landen en alle producten volledig in eigen productie heeft. Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde.

Mesoestetic is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Dit betekend dat Mesoestetic een stapje verder gaat in huidverbetering. Huidproblemen zoals huidveroudering, acne & pigmentatie worden intensief aangepakt.